a

Help your business grow by creating your next online presentation with Cevian, a business virtuoso.

Recent Posts

Quick business execution 00 875 665 874 88 cevian@select.com
Back to top

Over EplusW

EplusW staat voor Engage & Work. Vrij vertaald: Werk vanuit positieve betrokkenheid. De kern van mijn werk bestaat uit gezamenlijk komen tot positieve betrokkenheid en van daaruit te werken aan betere prestaties als individu, groep en organisatie.

Ik heb een achtergrond als HTS-er Werktuigbouwkunde en Arbeids- en Organisatiepsycholoog en ruim twintig jaar ervaring als trainer en adviseur.

Resultaten van training

Ik heb tientallen gesprekken gevoerd met deelnemers aan mijn meerdaagse trainingen waarin zij vertelden hoe zij hun nieuw aangeleerde vaardigheden in de praktijk brachten. Verhelderende gesprekken met leidinggevenden, feedback aan collega’s, uitgesproken en opgeloste irritaties, verbeterde klantcontacten, direct betaalde rekeningen. Bij ieder verhaal was ik in positieve zin verbaasd. Het werkt! Ze doen het en de kwaliteit van hun communicatie neemt toe.

Toegenomen sociale vaardigheden versnellen ontwikkeling

Als iemands sociale vaardigheden zijn toegenomen wordt communiceren leuker en natuurlijker. Zo’n iemand voelt zich dan vanuit zichzelf uitgenodigd om meer mee te denken hoe dingen in het werk beter kunnen. Betrokkenheid neemt toe. En toegenomen betrokkenheid leidt in een gezond bedrijf vrijwel vanzelf tot ontwikkeling.

Contactgegevens

EplusW

Trainingen voor technische professionals.

Drs. ing. Ronald Molag

Nonnenstraat 6

5301 BJ ZALTBOMMEL

+31 6 44 88 06 92

ronaldmolag@eplusw.nl