a

Help your business grow by creating your next online presentation with Cevian, a business virtuoso.

Recent Posts

Quick business execution 00 875 665 874 88 cevian@select.com
Back to top

Training voor monteurs met coördinerende taken

Training voor monteurs met coördinerende taken

Training voor monteurs met coördinerende taken

De doelgroep betreft medewerkers die in hun functiebeschrijving doorgaans niet hebben staan dat ze leidinggeven of coördineren maar dit in hun praktijk wel doen. Ze sturen inleners aan, begeleiden andere minder ervaren monteurs bij klussen, doen zelfstandig, in direct contact met de klant, kleinere klussen. Ze komen daardoor regelmatig in situaties waarin heldere communicatie belangrijk is. Toch zijn ze vaak nog niet optimaal toegerust met de gewenste communicatieve vaardigheden. De training Effectief Communiceren voorziet hierin.

Effectief Communiceren

In een driedaagse training leren de deelnemers feedback te geven, kunnen ze anderen effectief aanspreken op veiligheidsgedrag, en kunnen ze op een goede manier een slecht-nieuws gesprek voeren. Met deze vaardigheden kunnen ze, vanuit communicatie bekeken, de meeste situaties in hun praktijk wel aan. In deze deze driedaagse training wordt op de laatste middag geoefend met een trainingsacteur.

In maatwerktrajecten vindt er soms een 4e dag plaats waarin een onderwerp uit de trainingen voor leidinggevenden centraal staat.

Alle EplusW trainingen